Miten tienata rahaa helposti internetissä?

Rekisteröidy tehdäksesi maksettuja kyselyitä ja tienaa käyttämällä älypuhelintasi. Kun menet kyselypaneeliimme osoitteessa tgmpanel.fi voit alkaa tienaamaan rahaa heti.

Miten aloittaa?
Ensimmäinen askel ion rekisteröityä nettisivullamme. Rekisteröinti sisältää perustietojen täyttämisen, erityisesti: sähköpostisi, syntymäaikasi ja sukupuolesi. Ole hyvä ja muista, että annetun informaation täytyy pitää paikkansa – se varmistaa helpon virtauksen informaation ja tienatun rahan suhteen. Voit rekisteröityä paneeliin nettisivullamme tgmpanel.fi tai vastaajan portaalissa osoitteessa portal.tgmpanel.com

Miten tienata rahaa helposti internetissä?

Toinen askel on varmistaa identiteettisi ja rekisteröityä nettisivullamme. Varmistaaksesi tietosi, sinun täytyy klikata linkkiä, jonka olemme lähettäneet sinulla sähköpostin välityksellä. Ole hyvä ja muista katsoa promootio -ja roskapostikansiot, jos et löydä aktivointiviestiä.

Varmistaaksesi, että sähköpostisi menevät inboxiisi, eikä roskapostiisi, ole hyvä ja lisää yhteystietoihisi tai osoitekirjaasi.

Kolmas askel vaatii sinua käyttämään muutaman minuutin profiilisi täyttämiseksi. Näin sinut lisätään sopiviin kyselyihin, eikä sinun tarvitse kuluttaa aikaasi etsimällä niitä tehottomasti. Jopa profiilisi täyttäminen antaa sinulle pisteitä (ja pisteet vaihtuvat rahaksi), ja voit päivittää niitä 6 kuukauden välein.

Neljäs askel on odottaa kyselyä. Kun tutkimus, joka sopii profiiliisi, on avoinna, niin saat siitä yleensä sähköpostitse tiedon. Näin, et menetä mahdollisuuksiasi lisätä saldoasi online- paneelissamme. Se on tärkeää myös tutkimuksen ajallisuuden vuoksi - muutaman päivän (ja jopa tuntien) jälkeen tutkimus on passiivinen eli poissa käytöstä.

Muista, ettemme tiedota jokaisesta kyselystämme sähköpostitse ja jotkut ilmoitukset voivat hukkua bittiavaruuteen, joten on hyvä tehdä päivittäinen tapa siitä, vaikkapa kahvin merkeissä, että loggaa paneeliin https://portal.tgmpanel.com – katsoakseen, onko uusia kyselyjä tullut täytettäviksi (tässä on mahdollisuus tienata rahaa online).

Voit myös saada ilmoituksia WhatsAppin ja Facebook messengerin kautta, sekä chromen liitännäisten avulla, koskien kyselyitämme (eli kyselyt ponnahtaa suoraan joko puhelimeesi tai tietokoneen näyttösi sivuun). Nämä toiminnot voidaan laittaa päälle (ja ne voi helposti laittaa pois päältä asetuksista henkilökohtaisella tililläsi tutkimuspaneelissa https://portal.tgmpanel.com.

Toinen askel on varmistaa identiteettisi ja rekisteröityä nettisivullamme.

Viides askel on ottaa kysely. Jälleen, muistathan, että annetut vastaukset pitää olla tarkkaan ajateltuja ja rehellisiä. Muista – sinun työsi onlinekyselyissämme, sinun panos markkinatutkimuksissa, jotka on tilattu monien yritysten kautta, ovat tärkeitä. Näihin kyselyihin perustuen, tärkeät päätökset vaikuttavat myös sinun elämääsi. Antamalla rehelliset vastaukset, sinun ei tule huolehtia mistään maksetuissa online-kyselyissämme, koska ne ovat täysin anonyymejä paneelissamme.

Kun olet lopettanut kyselyn tekemisen, katsomme paljonko olet tienannut. TGM Panel tarjoaa maksuksi kyselyn suorittamisesta EUR ja pisteitä (1pt =1EUR). Saat myös 0.02 pistettä, joka kerta, kun et täytä kyselyn vaatimuksia(suljettu kysely, täysi kiintiö, erilainen vastaajan profiili vaadittu jne.)

Kuudes askel on mukavin, koska se sisältää maksusi. Muista katsoa minimisumma, joka vaaditaan siirtoa varten. TGM Panelin tapauksessa, se summa on 10 EUR euromaksuissa tai 3.5 EUR siinä tapauksessa, kun pisteiden saldoa maksetaan (jotkut kyselyt maksetaan euroina, jotkut käännetään myöhemmin euroiksi – asiakkaasta riippuen).

Tutkimuspaneelit, kuten tgmpanel.fi siirtävät rahoja aina vain enemmän ja enemmän PayPalin välityksellä – paypal.com. Voimme myöhemmin siirtää maksun PayPal-tililtä normaalille pankkitilille. Muutaman päivän jälkeen, rahamme ovat saatavissa pankkitililtäsi.

On myös mahdollista käyttää tienatut summat puhelimesi saldoa varten (jos omistat prepaid- liittymän).

Kolmas tapa saada maksusi on käyttää Gcodes-lahjakoodia – enemmän infoa tästä osoitteessa app.gcodes.com.

Ennen ensimmäistä maksua sinun täytyy vahvistaa puhelinnumerosi – voit lisätä sen profiiliisi.

Kuudes askel on mukavin, koska se sisältää maksusi. Muista katsoa minimisumma, joka vaaditaan siirtoa varten.

Eikö ole helppoa?

Aika, jonka käytät työmatkoihin, kouluun, tapaamiseen kahvitauolla, on tarpeeksi ansaitaksesi helposti ja nautinnollisesti rahaa. Muutama minuutti päivässä tekemällä kyselyitä nostaa tilisi saldoa.

Mutta miten löytää maksettuja kyselyitä?

Kyselyt, jotka pomppaa esiin surffatessamme netissä eivät ole niitä mitä etsimme. Ne ovat ilmaisia ja ne ei ole kuin ajantuhlausta.

Tienataksemme kyselyillä, meidän tarvitsee löytää luotettava tutkimuspaneeli, joka takaa meille maksun suorittamistamme kyselyistä. Hiljattain on ollut monta sellaista portaalia online. Minkä niistä valitsisin? Sinun tulisi tietenkin mennä siihen mitä on helpoin käyttää, laillinen ja kaikkein tärkeintä, voit tienata siitä. Niinkuin tgmpanel.fi. Kannustamme sinua rekisteröitymään.

TGM Research - mobile surveys

TGM Panel Finland kuuluu kansainväliseen markkinatutkimuksen tarjoajiin – TGM Research FZE. Me kaikki elämme digitaalisessa maailmassa. Löydetään se tutkimaan markkinatutkimuksia. Liity meidän kanssa tälle mobiilimatkalle.

PANEELIN YLEISNÄKYMÄ