Miksi kannattaa tehdä maksettuja kyselyitä?

Maksetut onlinekyselyt yhdellä sivustolla keräävät tietoa, ajatuksia ja mielipiteitä potentiaaliselta asiakkaalta. Toisella sivustolla taas niiden rooli on sallia helppo ja nopea tuotto internetin avulla.

Miksi kannattaa tehdä maksettuja kyselyitä?

Mutta kyselyjen tienaamisessa on kyseessä enemmästä:

  • Kun ei ole aikajanaa, on helppo suunnitella aikataulunsa.
  • Työhön ei vaadita kokemusta. Online-kyselyjä voi tehdä ilman erityisiä vaatimuksia tai kursseja.
  • Kyselyiden aiheissa on tarpeeksi eroja täyttääkseen kaikkien kiinnostustenkohteet ja preferenssit.
  • Maksetut kyselyt eivät ole vaikeita tehdä, niille ominaista ovat yksinkertaisuus ja vastausten antamisen helppous. Niiden tekeminen ei kestä yleensä kuin muutaman minuutin.
  • Vaikka olemmekin jo rekisteröityneet joihinkin maksullisiin tutkimuksiin niitä tarjoavien tutkimuspaneelien toimesta, voimme vielä liittyä toiseenkin. Se on todella hyvä menetelmä, koska se lisää tuloja otetuista tutkimuksista.
  • Kyselyt kyselevät yleensä palveluista ja tuotteista, jotka eivät vielä ole paikallisilla markkinoilla. Se antaa meille mahdollisuuksia löytää lisää uutuuksista.
  • Tutkimuksen kautta ilmaisemamme mielipiteemme vaikuttaa realistisesti tekemään yrityksen tuotteista ja palveluista parempia. Se on yksi syy kyselyiden luomisen takana. Kyselyillä tienaaminen ei ole meille vaan tuloja, se tuo myös tyydytyksen.

Nämä syyt ovat varmasti tarpeeksi siihen, että rekisteröityisit tänään osoitteessa tgmpanel.fi!

TGM Research - mobile surveys

TGM Panel Finland kuuluu kansainväliseen markkinatutkimuksen tarjoajiin – TGM Research FZE. Me kaikki elämme digitaalisessa maailmassa. Löydetään se tutkimaan markkinatutkimuksia. Liity meidän kanssa tälle mobiilimatkalle.

PANEELIN YLEISNÄKYMÄ